Dr. Szilágyi Viktória személyében prominens vezető jogász csatlakozott a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda Társasági jogi és M&A csapatához

Dr. Szilágyi Viktória személyében  prominens vezető jogász csatlakozott a Lakatos, Köves és Társai Ü...

Örömmel tudatjuk, hogy dr. Szilágyi Viktória, 16 év társasági jogi és vállalatfelvásárlási jogi területen szerzett tapasztalattal csatlakozott a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Irodához a nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező Nagy és Trócsányi Ügyvédi Irodából, ahol ügyvédjelölti éveit kezdte és ahol az utóbbi időben partnerként dolgozott. Viktória a társasági jogi és vállalatfelvásárlási területek szakértője, valamint speciális szaktudással rendelkezik a megújuló energiajog és az egészségügyi jog területén is. A Nemzetközi Ügyvédi Kamara Közép-Kelet Európai Csoportjának elnöke, a Budapesti Ügyvédi Kamara által szervezett Ügyvédi Iskola Kijelölt Tanácsadója és a Magyar Ügyvédi Kamara szakmai bizottságának tagja. Viktória csatlakozása a Richard Lock, dr. Máttyus Ádám és dr. Sólyom Iván partnerek vezette társasági jogi és M&A csoporthoz jelentősen tovább növeli az LKT kapacitásait ezen a területen.

Richard Lock
, az LKT társasági jogi és M&A csoportjának vezetője elmondta: „Ezekben a jó hírekben kevésbé gazdag időkben különösen nagy örömünkre szolgál, hogy Viktóriát a csapatunkban üdvözölhetjük. Társasági jogi csoportunk továbbra is rendkívül aktív és a bővülés jól mutatja a jelenlegi helyzetünket, lehetőségeinket és dinamikus ambícióinkat ezen a területen. Viktória érkezése még szorosabbra fűzi a Nemzetközi Ügyvédi Kamarával (IBA) ápolt szoros együttműködésünket az általa képviselt szakmai területeken, mely fontos szerepet játszik világszerte együttműködő nemzetközi ügyvédi irodai kapcsolataink ápolásában is.”

Szilágyi Viktória elmondta, hogy „Rendkívül boldog vagyok, hogy a magyar piac egyik vezető társasági jogi csoportjához csatlakozhatok. Az LKT, mint független, ám nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező vezető ügyvédi iroda a magyar piacon nagyszerű platformot biztosít számomra az ügyvédi praxisom továbbfejlesztésére. Nagy örömmel nézek a közös munka elé új kollegáimmal.”

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek