Dr. Sólyom Iván

Partner

Dr. Sólyom Iván partner 20 éve dolgozik irodánkban, a társasági és vállalatfelvásárlási csoportunk vezetője és a versenyjogi csoportunk társvezetője.

Bemutatkozás

Dr. Sólyom Iván

Nagyon gyakorlatias, megcsináljuk hozzállás... egyike legfőbb erősségeinek. Az ügyfelek értékelik rugalmas és gyors reagálását és a megfelelő emberek megfelelő ponton történő bevonását, valamint világos és egyértelmű jogi tanácsait... Sólyom Iván különösen aktív a technológia, média és telekommunikációs jog területén, valamint összefonódási és kartell ügyekben

Chambers Europe

Szakmai tapasztalatok

Dr. Sólyom Iván partner 20 éve dolgozik irodánkban, a társasági és vállalatfelvásárlási csoportunk vezetője és a versenyjogi csoportunk társvezetője. További szakterületei a telekommunikáció, média és technológia, illetve a szellemi alkotások joga, valamint az adatvédelem, és a GDPR. Iván peres, nemperes és választottbírósági eljárásokban is képviseli ügyfeleinket. Az angol mellett folyékonyan beszél olaszul, egyetemi tanulmányait a milánói Universitá Cattolica Del Sacro Cuore egyetemen végezte. Iván a Chambers Europe, a Legal 500 és az IFLR1000 által is magasan rangsorolt jogász. Iván évek óta „A Jövő Vezető Versenyjogásza” megtisztelő elismerésben részesül a világ vezető versenyjogi magazinja, a Global Competition Review („GCR”) által publikált „Who’s Who Legal (WWL): Competition” nemzetközi névsorban.

Kapcsolódó hírek

Minden hír