1500+
Nemzetközi ügyfél
50+
Jogász
30+
év tapasztalat

Bemutatkozás

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda mai formájában 2009 óta működik. Az LKT világszínvonalú,
díjakkal és elismerésekkel kikövezett praxisában lefedi a gazdasági jog valamennyi szegmensét.
Bármilyen jogterület érdekeljen, nálunk lehetőséged lesz kibontakoztatni az érdeklődésed.

Ha nem akarsz csupán vízcsepp lenni a multinacionális irodák tengerében, de vonz azért a nemzetközi
környezet, akkor sem kell kompromisszumot kötnöd: az LKT nemzetközi ügyfélkörrel és határokon
átnyúló tranzakciókkal vár Téged. Megígérhetjük, hogy nálunk az angol nyelvtudásod garantáltan
nem fog megkopni, sőt!

Számunkra érték a megbízható és lojális munkaerő. Menjünk együtt a gyakornokságtól az ügyvédi
szintig vezető úton, de ha csak útközben találkozunk, akkor is tárt karokkal fogadunk. Vegyél részt a
szellemi műhelyünkben folyó kreatív munkában! Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleinket
innovatív javaslatainkkal segítjük céljaik elérésében, és számos kifinomult jogintézmény
magyarországi meghonosításában vettünk részt.

A szakmai tényezőkön túl hogyan segítjük a pályafutásodat?

Kifejezetten azért hívtuk életre a gyakornoki programunkat, hogy karrierlehetőséget kínáljunk a
céltudatos és az egyelőre bizonytalan joghallgatóknak is.

Kiemelten fontos számunkra, hogy segítsük a pályakezdő jogász kollégáink csapatunkba történő
integrációját, és mentorprogramunk segítségével minél gördülékenyebbé tegyük a folyamatot.
Böngéssz nyitott pozícióink között – reméljük, nemsokára személyesen is üdvözölhetünk Téged a
Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda csapatában!

Állásajánlataink

Szakmai cikkek

„Anyaként is abszolút létezhet ügyvédi karrier” – Interjú dr. Ilyés Zsuzsannával, az LKT ügyvédjével
 • Szakmai cikkek

„Anyaként is abszolút létezhet ügyvédi karrier” – Interjú dr. Ilyés Zsuzsannával, az LKT ügyvédjével

Kezdeti évekről, a kisgyermekes ügyvédek életéről és a fenntarthatósági szempontokról egyaránt beszélgettünk dr. Ilyés Zsuzsannával, a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda ügyvédjével. Interjú.

Tovább olvasom
„Lehet billiárdszobát kialakítani, de ha péntek este nyolckor hív az ügyfél, a munkát valakinek akkor is meg kell csinálnia”
 • Szakmai cikkek

„Lehet billiárdszobát kialakítani, de ha péntek este nyolckor hív az ügyfél, a munkát valakinek akkor is meg kell csinálnia”

Profi búvárúszó is lehetett volna belőle, azonban a sport helyett végül a tanulást választotta Mestyán Szabolcs, aki ma már ügyvédként egy bankjogi csoportot vezet. Az LKT partnerével beszélgettünk a work-life balance körüli félreértésekről, külföldi tapasztalatokról, és arról, hogy milyen az, amikor az ember nem elég szigorú oktató a Római Jogi Tanszéken. Interjú.

Tovább olvasom
„A summa cum laude önmagában semmit sem determinál” – Interjú dr. Ungár Attilával
 • Szakmai cikkek

„A summa cum laude önmagában semmit sem determinál” – Interjú dr. Ungár Attilával

Amikor először kikerült Walesbe, egy szót sem beszélt angolul, pár évvel később azonban már a Clifford londoni irodájában dolgozott. Harmincöt évesen alapító partner lett az LKT-nál, azóta is Budapest legnagyobb ingatlanjogi csoportját vezeti. Négy gyermeke van, és a mai napig biciklivel jár be a munkahelyére, ha teheti. Ungár Attilával, a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda partnerével beszélgettünk.

Tovább olvasom

„Az LKT-nál gyakornokként belekóstolhattam egy professzionális iroda működésébe, ami csak megerősített abban, hogy ilyen helyen képzelem el a jövőmet. A záróvizsgák után örömmel jöttem vissza az irodába ügyvédjelöltként, mert a szakmai fejlődésem támogatása mellett itt egy összetartó, baráti közösség tagja lehetek.” Váradi Csenge, ügyvédjelölt

Dr. Váradi Csenge

„Nemzetközi színvonal, alapos, sokrétű tudás, izgalmas ügyek, közösségi élmény. Én ezért szeretek az LKT-val dolgozni.” Ilyés Zsuzsanna, ügyvéd

Dr. Ilyés Zsuzsanna

„Gyakornokként érdemi feladatok és kiváló belvárosi elhelyezkedés, ügyvédjelöltként kihívást jelentő ügyek, önállóság és rendszeres szabadidős programok, ügyvédként pedig további folyamatos szakmai fejlődés és rugalmas időbeosztás - csak pár olyan dolog, amelyek miatt örömmel választottam a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Irodát. Döntésemet továbbá sem bántam meg.” Tóth György, ügyvéd

Dr. Tóth György

„Páratlan érzés egy, mind szakmailag, mind emberileg kiemelkedő csapat tagjának lenni. Ha az ember nyitott rá, itt minden támogatást megkap ahhoz, hogy olyan ügyvéd válhasson belőle, aki a hazai és a nemzetközi piacon is ugyanolyan magabiztosan mozog.” Nagy Sára, ügyvédjelölt

dr. Nagy Anna Sára

Állásajánlataink

Kinek ajánljuk gyakornoki pozíciónkat?

Ha sikeresen abszolváltad az első két évet az egyetem, és Téged is hajt a kíváncsiság, hogy mielőbb megismerd a jog tankönyveken és jogszabályszövegeken túli világát, akkor jó helyen jársz.

Mi nem pazaroljuk a tehetséged kávéfőzésre, hanem változatos, akár ügyvédjelölti- vagy éppen projektfeladatokat bízunk Rád. Fontos, hogy nálunk lehetőséged van több szakterületet is megismerni, ami már most komoly hatással lehet a jövőbeni karrieredre is. Számunkra érték a munkád, így természetesen nem csak tapasztalatokkal leszel gazdagabb, hanem juttatásban is részesülsz.

Gyakornoki programunk keretein belül a résztvevők betekintést nyerhetnek az iroda mindennapjaiba: rálátásuk lesz az egyes csoportok működésére, munkafolyamataikra és aktívan részt is tudnak venni benne. Nálunk garantáltan érdemi munkát fogsz végezni, így kölcsönösen megismerhetjük egymást. Ami azért is hasznos, mert a program célja, hogy a tehetséges gyakornokaink közül választhassuk ki diplomaszerzés után ügyvédjelölt kollégáinkat.

Jelentkezés

Kinek ajánljuk ügyvédjelölti pozíciónkat?

Főleg azon pályakezdő jogászok jelentkezését várjuk, akiket inspirál a nemzetközi környezet, nem okoz számukra nehézséget az angol nyelvű munkavégzés, és tudnak azonosulni a régi bölcsességgel: „Teher alatt nő a pálma.” Miért mondjuk ezt? Nálunk nem a földhivatalba járkálással telik majd az időd, mi már az első pillanattól kezdve bizalmat szavazunk Neked: tapasztalatot szerezhetsz különböző jogterületeken, éles helyzetekben kamatoztathatod az egyetemen elsajátított tudásod, és teljes munkafolyamatokat kísérhetsz végig. Természetesen ott leszünk, ha segítségre szorulsz: a szakmai fejlődésedet rendszeres belső tréningekkel támogatjuk, és az irodai mindennapokba való beilleszkedés során is fogjuk a kezed.

Mentorprogram az LKT-nál:

 Az LKT-nál komolyan vesszük a mentorprogramot; ügyvédjelölti pályád első napjától kezdve egy szenior kolléga fog segíteni neked beletanulni az ügyvédi mindsetbe, megérteni az ügyfelek gazdasági és jogi érdekeit, és elsajátítani mindazt a tudást, aminek révén felkészült és magabiztos jogásszá válhatsz.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ahhoz, hogy kiváló jogásszá válj, a tehetség önmagában kevés. De ha mindehhez szorgalom, lelkiismeretesség, csapatjátékos hozzáállás is társul, akkor minden esélyed megvan rá, hogy a legjobbak között legyél!

Jelentkezés

Kinek ajánljuk ügyvédi pozíciónkat?

Elsősorban olyan, szakvizsgával és M&A, valamint litigation területeken szerzett minimum három éves tapasztalattal rendelkező kollégákat keresünk, akik számára a fiatalos, dinamikus, eredményorientált csapat legalább annyira ösztönző, mint a nemzetközi ügyfélkör. Az ország egyik vezető ügyvédi irodájaként várunk csapatunkba, ahol a szakma legjobbjaival dolgozhatsz majd együtt. Ügyfeleink a piac meghatározó szereplői, így nagy projektekre is számíthatsz majd nálunk.

Jelentkezés

Kinek ajánljuk asszisztensi pozíciónkat?

Ha lételemed a precizitás, és a rendszerben való gondolkodást nem korlátként éled meg, hanem számodra is biztonságot nyújt, akkor nálunk kiteljesedhetsz! Az általános adminisztratív feladatokon túl az ügyfelekkel való – adott esetben angol nyelvű - kapcsolattartás is a feladataid közé fog tartozni, de ha egy találkozó vagy céges rendezvény megszervezésére kerül a sor, akkor is Te jutsz először az eszünkbe!

Ha mosolygós, pozitív személyiségnek tartod magad, akkor jól fogod magad érezni nálunk, hiszen a csapat, amelynek szerves része leszel, pont ilyen.

Jelentkezés

Lételemed a szervezés és a problémamegoldás? Szereted, ha megvalósul egy utazás, egy program, és a résztvevők elégedettek? Emellett otthonosan mozogsz a szövegszerkesztési programok világában és szeretsz ppt-ket szerkeszteni? Ha felkeltettük az érdeklődésed, olvass tovább az izgalmas, jövőbeni feladataiddal kapcsolatban.

Miért jó nálunk dolgozni?


Nálunk változatos feladatokra számíthatsz. Fiatalos és eredményorientált csapat tagja leszel, és munkád során megismerheted egy gyorsan növekvő, független, nemzetközi cég mindennapi működését.

Munkatársaink mindennapi munkáját egyebek mellett friss gyümölccsel, ingyenes sportolási lehetőségekkel, és csapatépítő tréningekkel támogatjuk, mert a fizikai és mentális egészségük fontos számunkra.

Milyen feladatok várnak rád?

 • Az iroda működéséhez kapcsolódó beszerzések intézése;
 • utazások szervezése (repülőjegyek, szállások foglalása);
 • ppt-k szerkesztése, frissítése előadásokhoz;
 • irodai környezet igényességének megtartása, új szobák kialakításával kapcsolatos tervek, ötletek készítése, kivitelezők felkutatása;
 • marketing munka támogatása, honlap frissítés;
 • kapcsolattartás az irodaház üzemeltetésével, autós flotta karbantartása;
 • minden, ami szervezést és megoldást igényel irodán belül.

Téged keresünk ha:

 • Minimum középfokú, aktív angol nyelvtudásod van, melyet a napi munkavégzés során gond nélkül alkalmazni tudsz írásban és szóban is;
 • az irodai alkalmazások (Windows, Office) és a Power Point magabiztos felhasználója vagy;
 • felsőfokú végzettséggel, diplomával rendelkezel;
 • hasonló területen szereztél már legalább 2 éves munkatapasztalatot;
 • szeretsz és tudsz is önállóan dolgozni;
 • pörgős és talpraesett vagy;
 • megértően reagálsz, ha esetleg egy kollégádnak nehezebb napja van;
 • precíz, rugalmas és megbízható vagy;
 • tudsz a feladataid között priorizálni.

Amire tőlünk számíthatsz:

 • Stabil munkáltatói háttér;
 • elegáns, nemzetközi munkakörnyezet, fiatalos csapat;
 • anyagi megbecsülés;
 • rendszeres csapatépítők;
 • minden nap friss gyümölcs, kávé, tea;
 • céges telefon egyéni használatra is;
 • ingyenes belépési lehetőség az irodaépület közelében található wellness központba.

Jelentkezés

Miért jó nálunk dolgozni?

Nálunk változatos feladatokra számíthatsz. Fiatalos és eredményorientált csapat tagja leszel, és munkád során megismerheted egy gyorsan növekvő, független, nemzetközi cég mindennapi működését. Munkatársaink mindennapi munkáját egyebek mellett friss gyümölccsel, ingyenes sportolási lehetőségekkel, és csapatépítő tréningekkel támogatjuk, mert a fizikai és mentális egészségük fontos számunkra.

Milyen feladatok várnak rád?

 • Szolgáltató oldali menedzsment (Hyper-V, Exchange, MSSQL, Azure, Microsoft365, stb.)
 • Saját fejlesztésű, jogi praxismenedzsment-rendszer üzemeltetése, és támogatása;
 • Weboldalak üzemeltetése, adminisztrációja és tartalom karbantartása;
 • Hálózati eszközök (Cat-5), VoIP eszközök üzemeltetése;
 • Biztonságtechnikai rendszerek felügyelete, jogosultságok kezelése;
 • Kliens eszközök szoftver környezetének konfigurálása, fejlesztése, karbantartása;
 • A felhasználók mindennapi munkájának segítése (Windows, MS Office, Online szolgáltatások, stb.);
 • Aktív résztétel az informatikai fejlesztésekben, kutatásokban.

Téged keresünk, ha:

 • Releváns felsőfokú végzettséged van;Hasonló területen szerzett munkatapasztalatod minimum 5 -10 éves;
 • Minimum középfokú, aktív angol nyelvtudással rendelkezel, melyet a napi munkavégzés során gond nélkül alkalmazni tudsz írásban és szóban is;
 • Microsoft szervereket és alkalmazásokat magas szinten ismered, és tapasztalatod is van ezen a téren;
 • Tudod, hogyan kommunikálj különböző emberekkel úgy, hogy a felmerülő problémákat minél hatékonyabban tudjátok közösen megoldani;
 • Érdeklődsz az informatika legújabb trendjei iránt, szeretnél fejlődni, tanulni.

Előny, ha:

 • Tapasztalt vagy Cisco, Mikrotik eszközök konfigurálásában és üzemeltetésében;
 • Azure, Microsoft 365 rendszereket magas szinten ismered;
 • Webfejlesztői, webdesign, SEO és Wordpress ismeretekkel rendelkezel.

Amire tőlünk számíthatsz:

 • Stabil munkáltatói háttér;
 • Igényes, fiatalos, nemzetközi munkakörnyezet;
 • Versenyképes jövedelem és juttatási csomag;
 • Továbbképzések, tréningek;
 • A mindennapi munkát segítő gyümölcs, kávé, tea;
 • Ingyenes belépési lehetőség az irodaépület közelében található wellness központba;
 • Csapatépítő programok.

Jelentkezés

Jelentkezés

 • 6 pozíció

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Zolnai Katalin
HR Manager