Dr. Rahóty Pál

Vezető Ügyvéd

Dr. Rahóty Pál Corporate / M&A csoportunk egyik vezető ügyvédje és oszlopos tagja, több mint 20 éves nemzetközi és helyi tranzakciós és tanácsadási szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Bemutatkozás

Dr. Rahóty Pál

Rahóty Pál szakértője a szabályozási és vállalat-felvásárlási és - egyesítési ügyleteknek a pénzügyi szolgáltatások szektorában. Az ügyfelek dicsérik pragmatikus hozzáállását és nagyon erős M&A ügyvédnek tartják

Szakmai tapasztalatok

Dr. Rahóty Pál Corporate / M&A csoportunk egyik vezető ügyvédje és oszlopos tagja, több mint 20 éves nemzetközi és helyi tranzakciós és tanácsadási szakmai tapasztalattal rendelkezik. Tevékenysége a határon átnyúló M&A ügyletekre és a pénzügyi szektorra fókuszál. Ügyfelei – benne pénzügyi és tőkepiaci intézmények, alapok és biztosító társaságok – jelentős pénzügyi szabályozási tapasztalatára támaszkodhatnak, amely kiterjed a magyar és az EU jogra is. Rendszeresen ad tanácsot tőkepiaci (részvénypiaci) ügyekben, összetett társasági jogi kérdésekben, beleértve restrukturálásokat és jogvitákat, illetve joint venture és egyéb üzleti szerződésekkel kapcsolatban. Ügyfelei visszajelzési alapján a független nemzetközi értékelők (Chambers, IFLR1000 and Legal 500) által magasan jegyzett ügyvéd. Az angol mellett franciául is beszél és dolgozik.

Publikációk:

Law and Practice 

Kapcsolódó hírek

Minden hír