Dr. Berethalmi Péter

Vezető Ügyvéd

Dr. Berethalmi Péter a Társasági jogi és M&A csoportunk egyik vezető ügyvédje. Mielőtt csatlakozott az LKT-hoz 2024-ben, Péter sok éven át irodavezető partner volt a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Irodában, ahol széleskörű tapasztalatokat szerzett a társasági- és vállalatfelvásárlási jog, munkajog, ingatlan- és építési jog, valamint a szabályozás és megfelelőség területén.

Bemutatkozás

Dr. Berethalmi Péter

Szakmai tapasztalatok

Dr. Berethalmi Péter a Társasági jogi és M&A csoportunk egyik vezető ügyvédje. Mielőtt csatlakozott az LKT-hoz 2024-ben, Péter sok éven át irodavezető partner volt a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Irodában, ahol széleskörű tapasztalatokat szerzett a társasági- és vállalatfelvásárlási jog, munkajog, ingatlan- és építési jog, valamint a szabályozás és megfelelőség területén. Péter jelentős gyakorlattal rendelkezik különböző hazai és határon átnyúló, nemzetközi tranazakciókban és aktív tanácsadója piacvezető nagyvállalatoknak a mindennapi működésükkel kapcsolatban.

Péter a szegedi JATE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát, valamint 2010-ben posztgraduális diplomát (Postgraduate Diploma in Laws) a University of London Nemzetközi Programján. A magyar anyanyelvén kívül angolul beszél. Péter a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) Felügyelőbizottságának tagja.