Telekommunikáció, média és technológia (TMT)

A gyors növekedés és az új termékek iránti növekvő igény együtt a fogyasztók igényeire szabott alacsony díjszabású szolgáltatásokkal komoly kihívások elé állítják a szolgáltatókat az innováció, a kínálat és a növekedés területén, jelentős szabályozási és kereskedelmi kihívások közepette.

TMT csoportunk Magyarország vezető ügyein dolgozik globális szolgáltatóknak. Szaktudásunk a területen egyedülálló, jogi és szabályozási szempontból végigkísértük a piac liberalizációját és konszolidációját, ideértve a nagy felvásárlásokat és a frekvencia tendereket. Első osztályú jogi szolgáltatást nyújtunk a 21. századi digitális világ kihívásainak megfelelően. A felhőszolgáltatások korában ügyfeleinknek adatvédelmi, elektronikus kereskedelmi és az új média jogszabályoknak való megfelelés kapcsán gyakran nyújtunk jogi tanácsot.

Irodánk vezetője, Dr. Lakatos Péter jogi szakértőként részt vett Magyarország EU-s csatlakozási folyamatában, valamint egyes balkáni államok távközlési szabályozási problémáinak rendezésében. Legutóbb a televízió adások digitális átállása jogi kereteinek kialakításán dolgozott.

Évek óta fejlesztjük az automatizált dokumentum szerkesztő rendszerünket különböző jogterületek vonatkozásában (kölcsön és bérleti szerződések, valamint egyes kereskedelmi szerződések tekintetében) magyar nyelvre szabva. Ezek a fejlesztések jól illeszkednek az összetett dokumentum kezelő rendszerünkbe, a TimeMind-ba. Ez a fejlesztés, (amelyet a környező országokban is használnak) lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű dokumentumot érintő ügyekben még gyorsabban és hatékonyabban dolgozhassunk.

Kapcsolat:
Dr. Lakatos Péter, Irodavezető Partner, a TMT Csoport Vezetője
E-mail: peter.lakatos@lakatoskoves.hu

Dr. Sólyom Iván
, Partner
E-mail: ivan.solyom@lakatoskoves.hu

Tel.: 0036 1 429 1300

Kapcsolódó ügyvédek

További szakterületeink