Energiajog

Az energia az ipar mozgatórugója és kulcskérdés a jövő tervezése szempontjából. A klímaváltozás kérdésköre az EU Agenda első helyén szerepel, az üzleti élet valamennyi szegmensére jelentős hatással van, a geopolitikai, gazdasági és szabályozási tényezőknek pedig nagy mértékben kitett.

Az energiaügyek olyan tanácsadó bevonását igénylik, aki jól ismeri az iparági sajátosságokat és a kereskedelmi, a szabályozási valamint a kockázati tényezők határmezsgyéjén állva, valamennyi szempontból összevontan gondolkodik. Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink támogatásában legyen szó akár hagyományos, akár megújuló energiaforrásokról, lehetővé téve számukra a piacra lépést, a működést és lépéstartást az iparági szabályozási fejleményekkel, figyelembe véve ügyfeleink kereskedelmi mozgatórugóit.

Világvezető ügyfelekkel dolgozunk energiajogi ügyekben és a megújuló energia (főképpen napenergia, biomassza, és fejlesztésre kész projektek engedélyekkel) egyre hangsúlyosabbak a gyakorlatunkban. Állami és kormányzati szervektől való függetlenségünk ebben a szektorban különösen fontos garancia ügyfeleink számára, ahol megbízott jogi tanácsadóként befektetéseik hosszú távú védelmét is feladatunknak tartjuk.

Kapcsolat:
Dr. Máttyus Ádám, Partner, az energiajogi csoport társvezetője
E-mail: adam.mattyus@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300

Dr. Szilágyi Viktória, Vezető Ügyvéd, az energia csoport társvezetője
E-mail: viktoria.szilagyi@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300

Kapcsolódó ügyvédek

További szakterületeink