Vállalatfelvásárlások és egyesülések (M&A)

A lehetőségek beazonosítása kereskedelmi feszültségek, politikai bizonytalanságok és növekvő szabályozási, átláthatósági és megfelelőségi kihívások közepette kiemelkedő fontossággal bír az M&A piacon. Az adat értékének előretörése, a digitalizáció és a technológia gyors fejlődése és a szellemi tulajdon jelentősége olyan tények, amik napjaink trendjeit meghatározzák.

Irodánk vállalatfelvásárlási csoportja piacvezető Magyarországon, független jogi értékelő szervezetek által magasan rangsorolt, melynek élén Richard Lock, valamint Dr. Sólyom Iván partnerek állnak. Richard szenior angol partnerünk, akit a Chambers Europe nemrégiben életmű díjjal tüntetett ki.

Amik kiemelkedővé tesznek minket ezen a területen, azok az ügyfélreferenciáink, az iparági ismeretünk és a magyar piac ismeretére, a gyakorlatias megközelítésünkre és ügyfélkapcsolatainkba fektetett energiánkra vonatkozó jó hírnevünk. Ügyfeleinknek összetett, határon átnyúló vállalatfelvásárlási és egyesülési, átalakulási, kiválási, valamint szétválási ügyletekben nyújtunk jogi tanácsot. M&A csoportunk szoros együttműködésben dolgozik irodánk egyéb jogi csoportjaival (ideértve a finanszírozási és banki, a tőkepiaci, a vitarendezési, az adó, a munkajogi, az ingatlan, és az adatvédelmi csoportjainkat) összhangban irodánk egyablakos, összehangolt, egy csomagban nyújtott szolgáltatási szemléletmódjával.

Kapcsolat:
Dr. Sólyom Iván, partner, a vállalatfelvásárlási csoport vezetője
E-mail: ivan.solyom@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300

Richard Lock, partner
E-mail: richard.lock@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300


Kapcsolódó ügyvédek

További szakterületeink