Richard Lock

Alapító Partner

Richard Lock Alapító Partnerünk, aki több, mint huszonöt éve Magyarországon él és dolgozik, széles körben elismert, a Budapesti Ügyvédi Kamaránál európai jogászként bejegyzett angol ügyvéd, aki kiterjedt tudással rendelkezik a magyar és az európai társasági, vállalatfelvásárlási és üzleti jogot érintő témákban. Richard a Chambers Europe legmagasabb egyéni kitüntetésével díjazott "Eminens Gyakorló Jogász".

Bemutatkozás

Richard Lock

Richard Lock híres nemzetközi tranzakciók hatékony vezetéséről és az utóbbi időben különösen aktív az autóipari, egészségügyi és élelmiszeripari ügyletekben

Legal 500

Szakmai tapasztalatok

Richard Lock alapító partnerünk, aki több, mint huszonöt éve Magyarországon él és dolgozik, széles körben elismert, a Budapesti Ügyvédi Kamaránál európai jogászként bejegyzett angol ügyvéd, aki kiterjedt tudással rendelkezik a magyar és az európai társasági, vállalatfelvásárlási és üzleti jogot érintő témákban. Richard a Chambers Europe által "Eminens Ügyvéd" életmű díjjal kitüntett jogász, aki irodánk külügyi kapcsolatainak vezetője és külföldi befektető ügyfeleink első számú gyakorlatorientált tanácsadója.

Kapcsolódó hírek

Minden hír