Társasági jog, megfelelés és működési kockázat kezelés

A komoly üzleti sikerek elérése egy erősen szabályozott és helyenként érzékeny piacon a kereskedelmi- és partnerkockázatok megfelelő kezelését igénylik.

A társaság-irányítás és kockázatkezelés működési és vállalkozási szintű megközelítése irodánk részéről nagyban segíti ügyfeleink ügyvezetését elnavigálni egy fokozódó szabályozási kockázatoknak kitett környezetben. Irodánk erőssége a versenyjogi és tröszt-ellenes, adójogi, munkajogi, adatbiztonsági, adatvédelmi, iparági szabályozási és megfelelési, valamint befektetés kockázatkezelést is magában foglaló, összetett, a magyar politikai, jogi és szabályozási helyzet ismeretére is alapozó egyablakos tanácsadás. Gyakran tartunk képzéseket és szimulációs gyakorlatokat, illetve önkéntes belső jogi átvilágítást ügyfeleinknél a megelőzés jegyében annak érdekében, hogy beazonosítsuk és kezeljük a rendszerben esetlegesen megbújó jogi buktatókat. Amennyiben már egy későbbi szakaszban kapcsolódunk be a folyamatba, akkor sikeresen képviseljük ügyfeleink érdekeit harmadik felek és az illetékes hatóságok felé. 

 Mivel a helyi politika jelentős hatással lehet ügyfeleinkre, befektetéseik magyarországi jogi védelme prioritás számunkra. Ezeket a jellegüknél fogva összetett és érzékeny ügyeket jogászaink a szakterületek közötti hatékony és gyors együttműködéssel oldják meg, gyakorlatunk világszinten is élvonalbeli megközelítésnek számít.

Kapcsolat:
Dr. Sólyom Iván, partner, a társasági jogi csoport vezetője
E-mail: ivan.solyom@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300

Dr. Máttyus Ádám, partner
E-mail: adam.mattyus@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300

Richard Lock, partner,
E-mail:richard.lock@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300

Kapcsolódó ügyvédek

További szakterületeink