Projektek és infrastruktúra

Az infrastrukturális fejlesztések és projektek kivitelezése a helyi gazdaság számára elsődleges fontosságú kérdések. Ez magasfokú politikai érzékenységgel, jogi és szabályozási követelményekkel, EU és állami támogatások bevonásával jár együtt. Ezért elengedhetetlen a helyi és nemzetközi piaci és politikai viszonyokat is jól ismerő, a magyarországi befektetésvédelmi jogterületen élen járó, független jogi tanácsadók bevonása.

Vitathatatlanul piacvezető tapasztalatunk és kiemelkedő megbízásaink vannak ezen a területen, többek között Magyarország legnagyobb autópálya rendszereinek építésénél nyújtottunk jogi támogatást. Szenior partnerünk, Dr. Köves Péter nevéhez jónéhány, napjainkban már alkalmazott szerződéstípusnak a magyarországi jogi környezetre való adaptálása fűződik, legutóbb a 2000-es években a komplex strukturált pénzügyi konstrukciók, elsősorban a PPP bevezetése, amiért a Gazdasági és Közlekedési Miniszter is kitüntetésben részesítette.

Ügyfeleink megbízható jogi tanácsadói vagyunk az infrastrukturális fejlesztési lánc valamennyi láncszeménél. Projektre dedikált csapataink úgy kerülnek kialakításra, hogy megfelelő egyensúlyban legyen a specifikus helyi földrajzi ismeret és az iparági tudás (legyen az szállítás, egészségügy, oktatás, hulladékgazdálkodás, energia, autóipar, vegyipar, védelmi ipar, IT, távközlés, szabadidős létesítmény, kikötő, vasút, közút vagy közüzemi szolgáltatás) a kivételes színvonalú jogi szolgáltatás érdekében.

Kapcsolat:
Dr. Köves Péter, szenior partner
E-mail: peter.koves@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300

Kapcsolódó ügyvédek

További szakterületeink