Tőkepiaci jog

A közép-kelet-európai tőkepiacok gyors fejlődése egyszerre teremtenek új lehetőségeket és kihívásokat a magyarországi piaci szereplők számára. A határon átnyúló, összetett kötvény- és részvénykibocsátások, a tőzsdei bevezetések, és a komplex értékpapírosítási tranzakciók egyértelműen szükségessé teszik olyan tapasztalt jogászok bevonását, akik mind a helyi, mind a nemzetközi piacot jól ismerik.

A tőkepiaci tranzakciós és tanácsadói szolgáltatások teljes spektrumát lefedjük, és a legjobb választás vagyunk ahhoz, hogy ügyfeleinket átvezessük ennek a szigorúan szabályozott piacnak az útvesztőin, és számukra innovatív jogi megoldásokat kínáljunk.

Rendszeresen foglalkozunk értékpapírosítással, részvény- és kötvénykibocsátással (köztük állami deviza-kibocsátással is), vállalatok pénzügyi átstrukturálásával, követeléskezeléssel, strukturált termékekkel és finanszírozással, részvény- és adósságpiaci pénzügyi tranzakciókkal, valamint tőkepiaci szabályozási kérdésekkel (Prospektus Irányelv, MiFID, EMIR, stb.).

Kapcsolat:
Dr. Mestyán Szabolcs LL.M., partner, a tőkepiaci csoport vezetője
E-mail: szabolcs.mestyan@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300

John Fenemore, partner, a tőkepiaci csoport társvezetője
E-mail: john.fenemore@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300

Kapcsolódó ügyvédek

További szakterületeink