Richard Lock

Szenior Partner

Richard Lock szenior partnerünk, aki több, mint harminc éve Magyarországon él és dolgozik, széles körben elismert, a Budapesti Ügyvédi Kamaránál európai jogászként bejegyzett angol ügyvéd, aki kiterjedt tudással rendelkezik a magyar és az európai társasági, vállalatfelvásárlási és üzleti jogot érintő témákban. Richard a Chambers Europe által "Eminens Ügyvéd"-ként rangsorolt kiemelkedő jogász.

Bemutatkozás

Richard Lock

Richard Lock híres nemzetközi tranzakciók hatékony vezetéséről és az utóbbi időben különösen aktív az autóipari, egészségügyi és élelmiszeripari ügyletekben

Legal 500

Szakmai tapasztalatok

Richard Lock szenior partnerünk, aki több, mint harminc éve Magyarországon él és dolgozik, széles körben elismert, a Budapesti Ügyvédi Kamaránál európai jogászként bejegyzett angol ügyvéd, aki kiterjedt tudással rendelkezik a magyar és az európai társasági, vállalatfelvásárlási és üzleti jogot érintő témákban. Richard a Chambers Europe által "Eminens Ügyvéd" életmű díjjal kitüntett jogász, aki irodánk külügyi kapcsolatainak vezetője és külföldi befektető ügyfeleink első számú gyakorlat orientált tanácsadója.

Kapcsolódó hírek

Minden hír