Dr. Mestyán Szabolcs LL.M.

Partner

Dr. Mestyán Szabolcs LL.M. alapító partner, piacvezető banki és finanszírozási, valamint tőkepiaci és repülési jogi csoportjaink vezetője.

Bemutatkozás

Dr. Mestyán Szabolcs LL.M.

Rendkívül reszponzív és megbízható ügyvéd, aki mindig a kérdésre válaszol és magas szintű jogi szolgáltatást nyújt.

Chambers & Partners

Szakmai tapasztalatok

Dr. Mestyán Szabolcs LL.M. alapító partner, piacvezető banki és finanszírozási, valamint tőkepiaci és repülési jogi csoportjaink vezetője. Szabolcs szakértelme ezen jogterületek teljes spektrumát lefedi, ideértve különösen határon átnyúló finanszírozások, pénzügyi intézmények alapítása, átalakulása, banki üzletágak adásvétele, restrukturálás, pénzpiaci és tőkepiaci hatósági, felügyeleti és peres ügyek, pénz- és tőkepiaci szolgáltatások, másodlagos piac, szuverén kötvénykibocsátás, IPO, derivatívák, strukturált termékek és finanszírozás, eszköz finanszírozás, stb.). Szabolcs a közép-dél-kelet európai régió legnagyobb nem teljesítő hitelügyleteiben nyújtott tanácsot az elmúlt években, többek között az Európai Beruházási Bank és a Nemzetközi Faktoring Szövetség szakértője restrukturálás és nem teljesítő hitelek témában.

Szabolcs csoportjai és személye kiemelkedő helyen rangsoroltak valamennyi neves független nemzetközi jogi iroda értékelő szervezet által, akik Szabolcsot a legkorszerűbb, innovatív és előremutató jogi megoldások szakértőjeként aposztrofálják. Szabolcs repülési jogi praxisa egyedülálló és piacvezető Magyarországon és a régióban.

Szabolcs 2005-ben diplomázott az ELTE Jog- és Államtudományi Karán és 2015-ben a University of London egyetemen szerzett LL.M. fokozatot, valamint 2019-ben repülési jog, lízing és finanszírozás tárgykörben posztgraduális diplomát szerzett az írországi Law Society Akadémián.

Kapcsolódó hírek

Minden hír