Üdvözlet Lakatos Pétertől

Irodavezetőként egy olyan ügyvédi csapatot irányítok, amelynek felkészültsége világszínvonalú. Irodánk kiváló és igényes munkájáról, valamint gyakorlatias megközelítéséről híres. Kreatív gondolkodásmódunk bonyolult jogi helyzetekben sokszor hoz innovatív megoldást. Ügyfeleink visszajelzése alapján a harminc éves tapasztalattal rendelkező Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda Magyarország egyik vezető jogi tanácsadója.

A saját utunkat járjuk. Szellemi műhelyünkben olyan csapat dolgozik, amelyik saját erejéből, saját tapasztalata alapján, saját erőfeszítéssel, nap mint nap együtt hozza létre azokat a sikereket, amelyekre mindannyian büszkék vagyunk.

Elkötelezettek vagyunk a szakmai maximalizmus, az etikus működés és az ügyfelek lehető legjobb kiszolgálása iránt. Hiszünk abban, hogy ez csak az egyetemes emberi értékek tisztelete és a csapat tagjainak kölcsönös megbecsülése mellett valósulhat meg.

Magyarországon az üzleti élet az elmúlt három évtizedben gyakran izgalmasnak és sokszor komoly kihívásokkal telinek bizonyult és ez minden bizonnyal a jövőben is így lesz. Immár három évtizednyi tudással és tapasztalattal felvértezve, irodánk készen áll, hogy ezeknek a kihívásoknak mindenben megfeleljen.

Üdvözlettel,

dr. Lakatos Péter LL.M.