Dr. Lakatos Péter LL.M.

Irodavezető Partner

A kemény tárgyalófélként és peres jogászként ismert Dr. Lakatos Péter egyike a magyar jogi szakma legtapasztaltabb szakembereinek.

Bemutatkozás

Dr. Lakatos Péter LL.M.

A csoportot vezető Dr. Lakatos Péter változatlanul az egyik vezető telekommunikációs ügyvéd Magyarországon, aki az ágazat vezető cégeinek ad tanácsokat

Chambers Europe

Szakmai tapasztalatok

A kemény tárgyalófélként és peres jogászként ismert Dr. Lakatos Péter egyike a magyar jogi szakma legtapasztaltabb szakembereinek. A magyar telekommunikáció, média és technológia szektor vezető jogászaként a szabályozott iparágakat érintő témákban is keresett jogi szakértő. 

Alapítása óta az iroda vezető partnere a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Irodának. Korábban, 2006-tól a Clifford Chance nemzetközi ügyvédi irodahálózat budapesti irodavezetője tisztét töltötte be. 1996-ban vált a Clifford Chance partnerévé. 

Az elmúlt két évtizedben aktív szerepe volt a magyarországi távközlési iparág nagyarányú fejlesztési, majd a szabályozási, liberalizációs és az azt követő piaci konszolidációs szakaszaiban. Európa legnagyobb távközlési szolgáltatóit képviselte Magyarországon. 

Jogi szakértőként részt vett Magyarország EU-s csatlakozási folyamatában, valamint egyes balkáni államok távközlési szabályozási problémáinak rendezésében. Legutóbb a televízió adások digitális átállása jogi kereteinek kialakításában dolgozott.

2010-2013 között a Magyarországon működő Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Átláthatósági Bizottságának elnökeként vett részt az átláthatóbb magyarországi vállalatirányítás kultúrájának fejlesztésében.  

Kapcsolódó hírek

Minden hír