Dr. Lakatos Péter LL.M. a “Kiváló Ügyvéd” Magyar Ügyvédi Kamarai Díj kitüntetettje

Dr. Lakatos Péter LL.M. a “Kiváló Ügyvéd” Magyar Ügyvédi Kamarai Díj kitüntetettje

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda irodavezető partnere,dr. Lakatos Péter, három évtizedes kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként a „Kiváló Ügyvéd” kitüntető díjat vehette át a Magyar Ügyvédi Kamara elnökségétől 2021. november 27-én.

Dr. Lakatos Péter 1991-től ügyvédjelöltként, később ügyvédként tevékenykedett a dr. Köves Péter vezette ügyvédi irodában, amely 1993-ban csatlakozott a világ egyik legnagyobb, londoni székhelyű nemzetközi ügyvédi irodahálózatához, a Clifford Chance-hez. Péter 1996-2009 között a Clifford Chance partnere és 2006-tól a budapesti iroda vezetője, majd 2009-től a Clifford Chance-ből kivált Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda („LKT”) alapító partnere lett. Péter aktív szerepet játszott a Magyarország modernizációjában kulcsszerepet betöltő távközlési iparág nagyarányú fejlesztési, szabályozási, liberalizációs, és az azt követő piaci konszolidációs folyamataiban, egyike az ország legismertebb peres és tranzakciós jogászainak. Meggyőződése, hogy az informatikai képesség fejlesztése a modern versenyképesség feltétele az ügyvédi szakmában is, jelenleg is számos informatikai projektet vezet. Ügyvédi tevékenységén kívül zonoraművészként is ismerhetjük, számos hazai jogász rendezvényen lépett fel.

A kitüntetése kapcsán Dr. Lakatos Péter elmondta, hogy: „Megtiszteltetés, hogy jogi munkásságom elismerést nyert ezzel a kitüntetéssel. Az innováció, a jogi környezet folyamatos reformja, a kreativitás és az új jogi megoldások meghonosítása mindig is a prioritásaim közé tartoztak, a profizmus, mint alapkövetelmény mellett. Köszönöm Ügyfeleimnek és Kollégáimnak is a közös munkát, ehhez a sikerhez ők is hozzájárultak!”

Szeretettel gratulálunk Péternek és további sok sikert kívánunk!

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek