Dr. Ritter Eszter elismerést kapott a „Who’s Who Legal: Thought Leaders Competition 2023” rangos versenyjogi magazinban

Dr. Ritter Eszter elismerést kapott a „Who’s Who Legal: Thought Leaders Competition 2023” rangos ver...

Dr. Ritter Eszter, a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda (“LKT”) partnere és versenyjogi csapatának társvezetője elismerést kapott a „Who’s Who Legal" (“WWL”) rangos jogi kiadvány “Thought Leaders 2023” versenyjogi különkiadásában. A WWL közel két évtizedes múlttal rendelkezik, és az ügyfelek és gyakorló jogászok ajánlásait használja arra, hogy a világ számos jogi szakterületén vezető jogászokat válasszon ki rangsoraiba. A „Thought Leaders Competition 2023” rangsorban szereplő jogászok és szakértők a WWL kutatásai alapján a világ legkiválóbb versenyjogjogászai, akiket a WWL a jogi éleslátás, szakértelem és bölcsesség, mint vezető értékszempontok alapján egyesít egy névsorban.

Esztert több éve rangsorolja a WWL, a Chambers Europe és a Legal 500 is, illetve a W@, azaz a Women in Antitrust (Nők a Versenyjogban) szervezet Esztert „30 in their 30s” címmel tüntette ki a Private Practice kategóriában, azaz európai szinten beválasztotta az első 30 női versenyjogi szakértő ügyvédnő közé a 30 és 40 év közötti korosztályban. Eszternek több mint húsz éve speciális szakterülete a versenyjog, ideértve az antitröszt, fúziókontroll, valamint fogyasztók megtévesztésével és tisztességtelen versenycselekménnyel kapcsolatos ügyeket.

A WWL a Thought Leaders sorozatról: „A gyakorló jogászokkal készített interjúkon keresztül a Thought Leaders kiadásunknak az a célja, hogy rávilágítson arra, mi teszi ezeket az ügyvédeket a szakma csúcsára. Ezek a szakértők, akik a világ legjelentősebb és legkorszerűbb jogi ügyeiben adnak tanácsot, külön elismerést érdemelnek, nemcsak hatalmas szakértelmüknek és tapasztalatuknak köszönhetően, hanem azért is, mert képesek a folytonos innovációra, inspirációra, és a hagyományos kereteken kívüli gondolkodásra is, hogy ügyfeleiknek a legmagasabb szintű jogi szolgáltatást nyújtsák.

Köszönjük szépen és szívből gratulálunk Eszternek ehhez a nagyszerű elismeréshez!

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek