Hatalmas raktárbérleti ügylet a magyar ingatlanpiacon

Hatalmas raktárbérleti ügylet a magyar ingatlanpiacon

Örömünkre szolgál, hogy a GLP-t, a logisztikai ingatlanok piacán egyik vezető globális befektetőt és fejlesztőt képviselhettük a Sziget Logisztikai Központ 43 ezer négyzetméteres területének bérbeadásáról kötött megállapodást során. A bérlő egy német központú, vezető európai logisztikai vállalat, a Fiege Csoport lesz, amely az ellátási láncok terén tevékenykedik.
A bérbeadott terület Budapest déli peremén, Szigetszentmiklóson helyezkedik el közvetlen összeköttetéssel az M0 körgyűrű közlekedési csomóponthoz.

A Sziget Logisztikai Központ új fajta technikai paramétereket hoz a magyar piacra, mint kategóriájában a legmodernebb fejlesztés, mely egyúttal bemutatja a GLP Design Standardot.
Az épületek belmagassága a szokványosnál nagyobb, 12 méter, így az ügyfelek eggyel több tárolási szintet használhatnak. A megengedett legnagyobb padlóterhelés négyzetméterenként 7 tonna, ezáltal nehéz járművek és berendezések használata is lehetővé válik.

Mint ez a project is mutatja, a logisztikai ingatlanpiac lendülete tovább folytatódik, és számunkra mindig felemelő élmény piacvezető ingatlan ügyletekben képviselni ügyfeleinket. Az LKT jogi tanácsadói csapatát dr. Ungár Attila, Partner és dr. Molnár Kata ingatlanjogász alkották.

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek