Dr. Fazakas Balázs, a Lakatos, Köves & Társai Ügyvédi Iroda („LKT”) peres és vitarendezési csoportjának vezetője 2023. január 1-jétől az LKT partnere

Dr. Fazakas Balázs, a Lakatos, Köves & Társai Ügyvédi Iroda („LKT”) peres és vitarendezési csoportjá...

A peres és választottbírósági eljárásra specializálódott, valamint a vállalati és M&A csoportban is tevékenykedő dr. Fazakas Balázs 2010. szeptember 1-én csatlakozott az LKT-hoz, mint ügyvédjelölt, közvetlenül egyetemi évei után.

Balázst - mint kiemelkedő új generációs jogászt - 2020-ban az LKT Peres és vitarendezési csoportjának vezetőjévé léptették elő, miután az LKT a csoportot kibővítette és átalakította, melynek eredményeként a csapat ötvözi az LKT piacvezető vitarendezési szakértelmét szektor- és jogterület specifikus tudással.

Balázs elismert ügyvéd a magyar és a nemzetközi bíróságok és választottbíróságok előtt, és előkelő helyeken szerepel neves nemzetközi jogi rangsorolásokban. Képzett ICC választottbíró, az éves Budapest Willem C. Vis Pre-Moot (Nemzetközi Kereskedelmi Választottbírósági Moot) szervezője. Az LKT vitarendezési megbízásainak túlnyomó többségét Balázs vezeti, úttörő peres és választottbírósági sikereket ér el a magyar és a nemzetközi bíróságok előtt.

„Balázs az elmúlt években fáradhatatlan elhivatottsággal járult hozzá az LKT vitarendezési praxisának vezetéséhez” – mondta dr. Lakatos Péter, az LKT irodavezető partnere. „dr. Köves Péterrel úgy gondoljuk, hogy Balázs, mint partner sokat tud hozzátenni az LKT méltán ismert és elismert vitarendezési gyakorlatának további fejlesztéséhez. Nagyon tehetséges peres és választottbírósági ügyvéd, kiemelkedő szakértelemmel.”

„Partneri előléptetésem megtiszteltetés a számomra, és fontos mérföldkő a szakmai pályafutásomban” – tette hozzá Balázs. „Hálás vagyok, hogy olyan nemzetközileg elismert, kiemelkedő peres ügyvédektől tanulhattam, mint dr. Köves Péter és dr. Lakatos Péter, és immár partnerként velük dolgozhatok együtt a jövőben is. Az LKT fantasztikus vitarendezési csapatával közösen törekedni fogunk peres és vitarendezési praxisunk további fejlesztésére a következő években.

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek