Az LKT Versenyjogi csoportjának társvezetői elismerést kapnak a „Who’s Who Legal: Competition 2021” rangos versenyjogi magazintól

Az LKT Versenyjogi csoportjának társvezetői elismerést kapnak a „Who’s Who Legal: Competition 2021”...

Örömünkre szolgál, hogy Versenyjogi csoportunk társvezetői, Dr. Ritter Eszter: „Elismert Versenyjogász” és Dr. Sólyom Iván: „A Jövő Vezető Versenyjogásza” megtisztelő elismerést kaptak a világ vezető versenyjogi magazinja, a Global Competition Review („GCR”) által publikált „Who’s Who Legal (WWL): Competition 2021” nemzetközi névsorban, melyet a GCR ügyfelekkel és versenyjogászokkal folytatott független kutatás eredményeként állít össze.

Eszter és Iván mindketten elismert nemzetközi versenyjogászok, akiket a WWL rangsorán kívül a Chambers, az IFLR és a Legal 500 is előkelő helyen jegyez.

Dr. Ritter Eszter
versenyjogi csapatunk társvezetője és partnere, akinek több mint tizenöt éve speciális szakterülete a versenyjog, ideértve az antitröszt, fúziókontroll, valamint fogyasztók megtévesztésével és tisztességtelen versenycselekménnyel kapcsolatos ügyeket.

A W@, azaz a Women in Antitrust (Nők a Versenyjogban) szervezet 2017-ben Esztert „30 in their 30s” címmel tüntette ki a Private Practice kategóriában, azaz európai szinten beválasztotta az első 30 női versenyjogi szakértő ügyvédnő közé a 30 és 40 év közötti korosztályban. A WWL Esztert először 2017-bentüntette ki a „Jövő Vezető Versenyjogásza” címmel.

Dr. Sólyom Iván
a Versenyjogi, Társasági jogi és Telekommunikációs csoportunk közel húsz éves tapasztalattal rendelkező partnere rendkívül ismert és elismert jogász a versenyjogi, M&A és telekommunikációs piacon, a Chambers, az IFLR és a WWL által is magasan rangsorolt, vezető jogász.

Gratulálunk!

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek