Az LKT-t díjazta a CEE Legal Matters "Az Év Ügylete" (Magyarország) kategóriában a Waberer's IPO kapcsán

Az LKT-t díjazta a CEE Legal Matters "Az Év Ügylete" (Magyarország) kategóriában a Waberer's IPO kap...

Június 6 - győzelmi örömest a Lakatos, Köves & Társai ("LKT") számára a CEE Legal Matters Prágában tartott díjátadó ünnepségén, ahol a Waberer's International Nyrt. (Waberer’s ) első nyilvános részvénykibocsátásával (IPO) kapcsolatban nyújtott jogi segítségéért díjazták az Irodát "Az Év Ügylete" (Magyarország) kategóriában. A Waberer's az egyik legnagyobb szállítmányozási és logisztikai cég Európában, amely a tőzsdei bevezetéssel a hatodik legnagyobb cég lett a Budapesti Értéktőzsdén. A Waberer’s első nyilvános részvénykibocsátása az elmúlt több mint egy évtized legnagyobb IPO-ja Magyarországon. 

Az LKT irodavezető alapító partnere, dr. Lakatos Péter elmondta, hogy: “Büszkeség egy ilyen csodálatos díjat átvenni egy ilyen erős versenyben. Külön örömünkre szolgál, hogy amellett, hogy a jogi folyamatokat tökéletesen sikerült megvalósítani ebben az összetett és időérzékeny tőkepiaci projektben, a magyar szabályozói környezet és gyakorlat továbbfejlesztéséhez is hozzájárulhattunk annak érdekében, hogy lehetővé tegyük a közelmúltban kidolgozott nemzetközi piaci megoldások bevezetését a budapesti piacra.”

A győztes tranzakcióban az LKT a kibocsátó Waberer’s társaságot és az értékesítő részvényest, a Mid Europa Partnerst képviselte a White & Case londoni és prágai irodájával, a befektetési szolgáltatókat a Kinstellar és a Shearman & Sterling képviselte.

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek