Az LKT képviselte az Atrium Properties-t az EuroCenter Óbuda Bevásárlóközpont eladása során

Az LKT képviselte az Atrium Properties-t az EuroCenter Óbuda Bevásárlóközpont eladása során

Dr. Ungár Attila partner vezetésével az LKT Ingatlanjogi csoportja képviselte az Atrium Properties-t, a közép-kelet-európai régió egyik vezető kereskedelmi ingatlanbefektető és üzemeltető vállalatát az EuroCenter Óbuda Bevásárlóközpont eladása során, melyet az egyik vezető magyar ingatlanfejlesztő társaság, a Wing Zrt. vásárolt meg. Az EuroCenter Óbuda 2000-ben nyitotta meg kapuit 23.000 négyzetméteren.

A kiskereskedelmi portfólió ügylet részeként a Wing szintén megvásárolta a Family Center Bevásárlóközpontot és a Praktiker Barkácsáruházat Szombathelyen. A Versenyjogi Hivatal a tranzakciót, melynek vételárát a felek nem hozták nyilvánosságra, januárban hagyta jóvá. 

Az LKT ingatlanjogi partnere, dr. Ungár Attila elmondta, hogy: "Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan jelentős piaci szereplőt képviselhettünk újfent egy stratégiai jelentőségű ügyletben, mint az Atrium Properties."

Az LKT eladót segítő jogász csapatát dr. Ungár Attila, Dr. Fábián Albert és adóügyek tekintetében Dr. Kántor Balázs ügyvédek alkották.

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek