Az LKT képviselte a Karlovarské mineralní vodi a.s. („KMV”) cégcsoportot a Pepsi Co magyarországi forgalmazási jogainak megvásárlása kapcsán

Az LKT képviselte a Karlovarské mineralní vodi a.s. („KMV”) cégcsoportot a Pepsi Co magyarországi fo...

Az LKT képviselte a Karlovarské mineralní vodi a.s. cégcsoportot a Pepsi Co magyarországi forgalmazási jogainak és minden forgalmazással kapcsolatos eszközének megvétele során. Az ügylet egy regionális vételi tranzakció része volt, ami Magyarország mellett Csehországot és Szlovákiát is érintette.

A KMV Csoport jelentősen erősítette a Közép-Kelet-Európa régió béli jelenletét az elmúlt években. Ezt a tranzakciót megelőzően az LKT korábban képviselte a cégcsoportot két vezető  magyar ásványvíz márka, a Kékkúti és a Szentkirályi megvásárlása során is.

A KMV Csoport Közép-Európa területén a legnagyobb ásvány- és forrásvíz előállító, mintegy 20 országba exportál.

Dr. Sólyom Iván, az LKT társasági és versenyjoggal foglalkozó partnere elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a cseh Kocián Šolc Balaštík (KŠB) ügyvédi irodával együtt egy ilyen stratégiai szereplőt képviselhettünk egy olyan ügyletben, amely Közép-Kelet-Európa szintjén meghatározó jelentőségű az FMCG piac számára.”

Az LKT jogi csapatának magvát dr. Sólyom Iván partnerünk, Richard Lock alapító partnerünk és dr. Mándoki Adrienn jogászunk alkották.

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek