Az LKT képviselte a Horizon Development Kft.-t a Szervita Square Building kereskedelmi területeinek eladása kapcsán

Az LKT képviselte a Horizon Development Kft.-t a Szervita Square Building kereskedelmi területeinek...

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda (“LKT”) képviselte a Horizon Development Kft.-t a Szervita Square Building LEED Platinum minősítésű, többfunkciós budapesti belvárosi ingatlan kereskedelmi területeinek eladása kapcsán az Union Investment részére, aki az ingatlant egyik intézményi ingatlanalapja számára vásárolta meg.

A Szervita Square Building egy kivételes műszaki és esztétikai minőségű budapesti belvárosi ingatlan változatos bérlői körrel és 95% feletti kereskedelmi kihasználtsággal. Az épület az ESG elveinek megfelelően került megvalósításra. Az irodai, kiskereskedelmi és parkolási területek jól körülhatárolt elkülönítése a luxus lakóegységektől vonzó befektetési eszközzé tette az ingatlant intézményi befektetők számára.

Dr. Ungár Attila
, partner, az LKT Ingatlanjogi Csoportjának vezetője elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen kiemelkedő ingatlanfejlesztőt képviselhetünk évek óta a magyar piacon jelentős ingatlan adásvételi ügyletek, ingatlan üzemeltetés és bérlés kapcsán. A Szervita Square Building értékesítése egy központi jelentőségű német befektető részére - aki az épület megvásárlásával lép be újra a magyar ingatlanbefektetési piacra -, jól mutatja a Horizon Development elkötelezettségét és törekvéseinek sikerességét a kivételesen magas minőségi és fenntarthatósági sztenderdek mellett.”

Az LKT jogi csapatát dr. Ungár Attila, partner, valamint dr. Várkonyi Júlia, dr. Hegyi Ágnes, dr. Molnár Kata, dr. Váradi Csenge ingatlanjogászok és dr. Ábrahám Ágnes bankjogász alkották.

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek