Az LKT képviselte a Dubai Al Habtoor Csoportot a magyar ingatlanpiac 2020. évi legjelentősebb önálló irodaház tranzakciója, a Rumbach Center eladása során

Az LKT képviselte a Dubai Al Habtoor Csoportot a magyar ingatlanpiac 2020. évi legjelentősebb önálló...

Az LKT képviselte a Dubai székhelyű Al Habtoor Csoportot, mint eladót a budapesti közlekedés szívét jelentő Deák térhez közeli Roosevelt Irodaház eladása kapcsán az Ausztria és Közép-Európa területén aktív GalCap Europe Ingatlanbefektetési Alap részére. A 7600 nm-es és 72 felszín alatti parkolóhellyel rendelkező irodaházat teljes egészében a Budai Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt. bérli, amely annak székhelyéül szolgál.

Dr. Ungár Attila, az LKT ingatlanjogi csoportját vezető partnere elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen stratégiai ingatlanpiaci szereplőt képviselhetünk évek óta, akinek a régió valamennyi nagyvárosában vannak irodaházai. 2016-ban mi képviseltük ügyfelünket ugyanezen irodaház megvásárlásakor több igen jelentős budapesti kereskedelmi ingatlannal együtt (Hotel Imperial Vienna, Le Méridien Hotel Budapest, InterContinental Hotel Budapest, Dorottya Udvar). Ez a tranzakció zárás jó példa arra, hogy nehéz időszakok alatt is lehetséges kiváló projekteket véghezvinni.”

Az LKT jogi csapatát Dr. Ungár Attila, partner, valamint dr. Várkonyi Júlia, szenior ingatlanjogászok alkották.

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek