A Covid-19 vírussal kapcsolatos tájékoztatás

A Covid-19 vírussal kapcsolatos tájékoztatás

A Covid-19 (korona vírus) terjedésével kapcsolatos fejlemények miatt az alábbiak szerint szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda („LKT”) által tett lépésekről.

Számunkra elsődleges fontosságú társadalmi felelősségvállalásunk, valamint munkatársaink, ügyfeleink és üzleti partnereink egészségének és biztonságának védelme. Ezért mindent megteszünk a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében és ugyanakkor folyamatosan állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Jogászaink és munkatársaink többnyire távoli hozzáféréssel dolgoznak otthonról. Teljes körben és mértékben fenntartva szolgáltatásainkat, továbbra is ügyfeleink rendelkezésére állunk napi 24 órában, a hét minden napján.

Ebben az új kontextusban nyilván számos jogi kérdés merül fel és jelenleg is kapcsolatban vagyunk a legtöbb ügyfelünkkel a Covid-19 által felvetett feladatok jogi megoldása kapcsán. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a megoldandó feladatokról a helyzet alakulásának megfelelően valamennyi jogterületen, ideértve a munkajogi, társadalombiztosítási, távoli munkavégzéssel kapcsolatos, bankjogi, adatvédelmi, és kereskedelmi kérdéseket is.

Szokásos kontaktjainkon elérhetőek vagyunk. Reméljük, hogy valamennyi ügyfelünk és partnerünk megőrzi egészségét, és mindenkinek sok erőt kívánunk e kihívásokkal teli körülmények között!


Mi, a Lakatos Köves és Társai Ügyvédi Irodánál folyamatos és naprakész tájékoztatást nyújtunk ügyfeleink és partnereink számára jogi tematikus hírleveleinkkel a COVID19 helyzet alakulásának megfelelően. Amennyiben szeretne aktuális hírleveleinkről tájékoztatást kapni, kérjük küldjön nekünk egy e-mailt a subscribe@lakatoskoves.hu e-mail címre.









Vissza

További hírek

Minden hír