Energiajog

Az energia az ipar mozgatórugója és kulcskérdés a jövő tervezése szempontjából. A klímaváltozás kérdésköre az EU Agenda első helyén szerepel, amely az üzleti élet valamennyi szegmensére jelentős hatással van, és amelyre geopolitikai, gazdasági és szabályozási tényezők egyértelműen nyomást gyakorolnak.

Az energia ügyek olyan tanácsadó bevonását igénylik, aki jól ismeri az iparági sajátosságokat és a kereskedelmi, a szabályozási valamint a kockázati tényezők határmezsgyéjén állva, valamennyi szempontból összevontan gondolkodik. Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink támogatásában legyen szó akár hagyományos, akár megújuló energiaforrásokról, lehetővé téve számukra a piacra lépést, a működést és lépéstartást az iparági szabályozási fejleményekkel, figyelembe véve ügyfeleink kereskedelmi mozgatórugóit.

Világvezető ügyfelekkel dolgozunk energiajogi ügyekben és a megújuló energia (főképpen napenergia, biomassza, és fejlesztésre kész projektek engedélyekkel) egyre hangsúlyosabbak a gyakorlatunkban. Állami és kormányzati szervektől való függetlenségünk ebben a szektorban különösen fontos garancia ügyfeleink számára, ahol megbízott jogi tanácsadóként befektetéseik hosszú távú védelmét is feladatunknak tartjuk.

Kapcsolat:
Dr. Máttyus Ádám, Partner, az Energiajogi Csoport Vezetője
E-mail: adam.mattyus@lakatoskoves.hu
Tel.: 0036 1 429 1300

Kapcsolódó ügyvédek

További szakterületeink