Ügyfelünk, az Európa-szerte vezető logisztikai park fejlesztő VGP cégcsoport elindította a második VGP Park fejlesztését Győrben, Győr Béta néven

Ügyfelünk, az Európa-szerte vezető logisztikai park fejlesztő VGP cégcsoport elindította a második V...

Örömmel tudatjuk, hogy ügyfelünk, az Európa-szerte vezető VGP cégcsoport elindította a második VGP Park fejlesztését Győrben, kb. 4 km-re a Budapestet, Bécset és Pozsonyt összekötő M1 autópálya mentén. Győr gazdasági, ipari, oktatási és kulturális központ, egyik legdinamikusabban fejlődő városunk Magyarország észak-nyugati régiójában. Stratégiai elhelyezkedésének köszönhetően logisztikai központok gyűjtőhelye lett az elmúlt években, számos autóalkatrész gyártó központtal. Az új logisztikai park minőségi infrastruktúrát kap, beleértve a helyszíni tömegközlekedést is.

Az LKT ingatlanjogi partnere, Dr. Ungár Attila elmondta: „Komplex folyamatoknak lehetünk tanúi a logisztikai ingatlanok piacán, melyek egyszerre alakítják át a fejlesztéstől kezdve az üzemeltetésig a szektort. A COVID-19 járvány okozta változások hatására logisztikai és ipari ingatlanpiac rendkívül dinamikussá vált. Ezzel párhuzamosan az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kapnak az épületek fejlesztése és üzemeltetése során a fenntartható és zöld megoldások, akárcsak a technológiai fejlődés eredményeként növekvő automatizáltság is. Örömünkre szolgál, hogy egy ilyen kiemelkedő piaci szereplőt képviselhetünk ebben a szektorban ambiciózus terveinek és folyamatos növekedésének megvalósítása során.”

A VGP csapat tagjai: Dr. Ungár Attila, Partner, valamint Dr. Balogh Tamás és Dr. Molnár Kata ügyvédek.

További hírek

Minden hír

Kapcsolódó ügyvédek