Magunkról

"Jó szakértők, akikkel mindig elégedettek vagyunk " Ügyfél/IFLR1000

Üdvözlet Lakatos Pétertől

Ügyvédként mindig arra törekedtem, hogy olyan irodában dolgozzak, amely kiváló, igényes és gyakorlatias megoldásairól híres. Ügyfeleink visszajelzése alapján mondhatom, hogy e célkitűzéseket napról napra meg is valósítjuk. Így válhatott a harminc éves tapasztalattal rendelkező Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda Magyarország egyik vezető jogi tanácsadójává.

Irodavezetőként egy olyan ügyvédi csapatot irányítok, amelynek felkészültsége világszínvonalú. Büszkék vagyunk arra a tudásra, amelyet ügyvédeink nálunk szereznek meg. Jogászaink kitűnő egyetemi háttérrel rendelkeznek, nemzetközi tapasztalattal bírnak és gyakorlatiasan közelítik meg a feladatokat. Gyorsan és lényegre törően elemezzük a felmerült kérdéseket és alapos, mélyreható mérlegelés során alakítjuk ki a javaslatainkat. Megbízóinkat egyedileg kidolgozott, személyre szabott tanácsokkal segítjük.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy az érvényes jogi keretek között nagyon sokszor innovatív és új javaslatokkal élünk. Nyitott és kreatív gondolkodásunknak köszönhetően számos kifinomult jogi intézmény meghonosításában vettünk részt.

Magyarországon az üzleti élet az elmúlt három évtizedben gyakran izgalmasnak és sokszor komoly kihívásokkal terhesnek bizonyult. Ez a jövőben is így lesz.

Immár három évtizednyi tudással és tapasztalattal felvértezve dolgozunk jelenlegi ügyfeleinkkel és e tudás birtokában várjuk jövendő ügyfeleinket is.

Üdvözlettel,

aláírás

Dr. Lakatos Péter LL.M.

Vissza