Szakterületek

"A bank és pénzügyi szektoron belül a Lakatos, Köves és Társai 2012 és 2013-ban is a legjobb jogi irodák közé tartozik" Legal 500

Banki, pénzügyi és finanszírozási jog

A terület vezető jogi tanácsadói vagyunk. A legbonyolultabb és a leginnovatívabb pénzügyi termékek húsz évre visszamenő kezelése tesz minket Magyarországon pénzügyi és banki jogi ügyekben megbízható jogi tanácsadóvá. Rendszeresen foglalkozunk értékpapírosítással, részvény- és kötvénykibocsátással (köztük állami deviza-kibocsátással is), vállalatok pénzügyi átstrukturálásával, követelésmenedzsmenttel. Régóta részt veszünk részvény- és adósságpiaci pénzügyi tranzakciókban. Innovatív gondolkodásunk már sok ügyfelünknek segített a legújabb jogi eszközök sikeres magyarországi alkalmazásában.

A csoportot Dr. Mestyán Szabolcs partner vezeti. Bírósági ügyekben Dr. Köves Péter, irodánk szenior partnere személyében Magyarország egyik legjobb peres jogásza biztosítja ügyfeleink képviseletét.

Az utóbbi időben a repülőgép-finanszírozás vált jelentős tevékenységi területünkké, köszönhetően annak, hogy egyre több vállalat bíz meg minket finanszírozási és egyéb tárgyú ügyek kezelésével.

Banki, pénzügyi és finanszírozási jog
Vissza