Magunkról

"A kapott szolgáltatás kiemelkedő volt" IFLR1000

Történelem

Irodánk az 1990-es évek eleje óta működik. 53 fős jogászi létszámával egyike a legnagyobb és legrégebben alapított ügyvédi irodáknak. Tevékenységünk középpontjában Magyarország áll, így jól ismerjük a helyi környezetet.

Az eredeti irodát Köves Péter alapította 1991-ben, rögtön azután, hogy lehetővé vált Magyarországon független irodák létrehozása. Az 1990-es években óriási növekedésen ment keresztül az időközben a Clifford Chance nemzetközi ügyvédi hálózat tagjává vált irodánk. A privatizációs folyamat és a magyar gazdaság fejlődésének legnagyobb jelentőségű eladásaiban működtünk közre jogi tanácsadóként az elmúlt harminc évben. Utána jelentős részt vállaltunk az infrastrukturális fejlesztések, a vállalati átalakítások és a szabályzott iparágak – így a telekommunikáció, az energia, s a pénzügyi szolgáltatások – fejlődésének támogatásában.

2009 óta Lakatos, Köves és Társai néven független ügyvédi irodává váltunk. Ügyfeleink túlnyomó többsége Magyarországon aktív nemzetközi cég, így jelentős tudásra tettünk szert igényeik megértésében. Munkánk jelentős része származik külföldi partner ügyvéd irodáktól.

A jelenlegi környezetben fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a kormánytól és az önkormányzatoktól is független iroda vagyunk, így objektív képet tudunk kialakítani a hozzájuk kapcsolódó ügyekben is. 

Vissza