Hírek

"Az ügyfelek nagyra értékelik az iroda átlátható számlázási gyakorlatát" Legal 500 (2012)
  • Az LKT örömmel jelenti be Dr. Homoki Péter csatlakozását a Telekommunikáció, Média és Technológia szakjogi csoportba

    Az LKT örömmel jelenti be Dr. Homoki Péter csatlakozását a Telekommunikáció, Média és Technológia szakjogi csoportba. Az elmúlt 18 évben Péter párhuzamosan építette ki nagyívű karrierjét két szenvedélye, a jog és az információ technológia mentén. Egyszerre képviselte a bankokat és egyéb pénzügyi intézményeket, mint gyakorló jogász, és mint belső szoftverfejlesztő annak érdekében, hogy az ügyfelek részére nyújtott szolgáltatások hatékonyságát csapatával együtt még tovább fejlessze. Egyedi tudás anyaga különleges rálátást biztosít számára a jogi és informatikai kérdések összefüggéseire, a szabályozói környezet támasztotta kihívásokra és azok megoldásaira. Péternek a jog és informatika területét felölelő és ezeket összefüggéseiben kezelő szaktudása nemzetközi szintű elismertségnek örvend. Péter a Magyar Ügyvédi Kamara informatikai megbízottja és az elmúlt hat évben az Európai Ügyvédi Kamarák Tanácsa keretein belül működő Informatikai Jogi Szakosztály elnöki tisztségét is betöltötte.

    Péter tapasztalatai kiterjednek az IT szolgáltatók legnagyobb magyarországi megrendelőinek képviseletére (különösen a banki és a tőkepiaci szektorban), kiszervezéssel, adatvédelemmel, IT biztonsággal, IT és Telekom szabályozási ügyekkel, elektronikus kormányzati rendszerekkel és eiDAS-al kapcsolatos tanácsadásra.

    Lakatos Péter, az LKT irodavezető és alapító partnere elmondta, hogy: „Nagy örömünkre szolgál, hogy Pétert a csapatunkban üdvözölhetjük. Az LKT Telekommunikáció, Média és Technológia csoportja 30 éves szakmai múltra tekint vissza, a szektor szereplőit érintő kihívások mélyreható ismeretével. Péter szabályozói szaktudása felbecsülhetetlen értékkel bír a szektorban működő ügyfeleink számára, és bízunk benne, hogy az LKT széles szakmai bázisa Péter meglevő ügyfelei számára is újabb innovatív kereskedelmi megoldásokkal szolgál majd."

Vissza