Hírek

"A kapott szolgáltatás kiemelkedő volt" IFLR1000
  • Az LKT képviselte az Indotek Csoportot jelentős bevásárlóközpontok megvásárlása kapcsán Magyarország-szerte

    Az LKT M&A és Versenyjogi Csoportja, Dr. Sólyom Iván, Partner  vezetésével, együttműködésben a Dr. Mestyán Szabolcs LL.M. Partner által vezetett Bank és Finanszírozási Jogi Csoporttal, sikeresen képviselte az Indotek Csoportot a Miskolc Pláza, a Győr Pláza, a Duna Pláza és a Corvin Pláza bevásárlóközpontok megvásárlása kapcsán Európa vezető bevásárlóközpont üzemeltető francia cégcsoportjától, a Klépierre-től.

    Dr. Sólyom Iván, a projektet vezető partner elmondta, hogy: “Az Indotek Csoportot a tavalyi év során sikeresen képviseltük az Alba Pláza és a Nyír Pláza megvásárlása kapcsán szintén a Klépierrtől, mint eladótól, kivonulási stratégiája első lépcsőjeként. Büszkék vagyunk rá, hogy a második lépcsőben is mi képviselhettünk egy ilyen jelentős piaci szereplőt egy stratégiai jelentőségű ingatlan átruházási és finanszírozási ügylet kapcsán.”

    A vevőt képviselő LKT csapatot Sólyom Iván, Partner vezette, a tranzakció finanszírozási részét Mestyán Szabolcs, Partner képviselte, a csapat további tagjai Dr. Hegyi Ágnes, Dr. Balogh Tamás (Jogi átvilágítás), Dr. Ábrahám Ágnes és Dr. Horváth Botond (Tranzakciós folyamat), valamint Dr. Mándoki Adrienn és Dr. Varga Noémi (Versenyjogi aspektusok) voltak.

Vissza