Hírek

"Jó szakértők, akikkel mindig elégedettek vagyunk " Ügyfél/IFLR1000
 • Az LKT képviselte a Karlovarské mineralní vodi a.s. („KMV”) cégcsoportot a Pepsi Co magyarországi forgalmazási jogainak megvétele során

  Az LKT képviselte a Karlovarské mineralní vodi a.s. cégcsoportot a Pepsi Co magyarországi forgalmazási jogainak és minden forgalmazással kapcsolatos eszközének megvétele során. Az ügylet egy regionális vételi tranzakció része volt, ami Magyarország mellett Csehországot és Szlovákiát is érintette.

  A KMV Csoport jelentősen erősítette a Közép-Kelet-Európa régió béli jelenletét az elmúlt években. Ezt a tranzakciót megelőzően az LKT korábban képviselte a cégcsoportot két vezető  magyar ásványvíz márka, a Kékkúti és a Szentkirályi megvásárlása során is.

  A KMV Csoport Közép-Európa területén a legnagyobb ásvány- és forrásvíz előállító, mintegy 20 országba exportál.

  Sólyom Iván, az LKT társasági és versenyjoggal foglalkozó partnere elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a cseh Kocián Šolc Balaštík (KŠB) ügyvédi irodával együtt egy ilyen stratégiai szereplőt képviselhettünk egy olyan ügyletben, amely Közép-Kelet-Európa szintjén meghatározó jelentőségű az FMCG piac számára.”

  Az LKT jogi csapatának magvát dr. Sólyom Iván partnerünk, Richard Lock alapító partnerünk és dr. Mándoki Adrienn jogászunk alkották.

Vissza