Hírek

"A kapott szolgáltatás kiemelkedő volt" IFLR1000
  • Az LKT képviselte a GLL Real Estate Partners (GLL) csoportot a közép-kelet-európai kereskedelmi ingatlanpiac 2019. évi legjelentősebb önálló irodaház tranzakciója, a Roosevelt Irodaház eladása során

    Az LKT képviselte a müncheni székhelyű Macquarie Csoporthoz tartozó GLL-t, mint eladót a Széchenyi téri Roosevelt Irodaház eladása kapcsán az OTP Ingatlanbefektetési Alap részére. A 26.000 nm-es prémium kategóriás ingatlan Budapest egyik legkiválóbb adottságú irodaépülete, amely jelenleg 24.200 nm területen kínál prémium kategóriás irodákat, melyet 1.800 nm kereskedelmi és vendéglátó-terület egészít ki a földszinten. Az irodaház bérbeadottsága 95% feletti, jelenleg 17 nemzetközi és hazai vállalat, illetve vállalkozás bérel itt területet.

    Dr. Ungár Attila, az LKT ingatlanjogi csoportját vezető partnere elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen stratégiai szereplőt, mint a GLL képviselhetünk több, mint egy évtizede, beleértve olyan ügyleteket, amelyek országos szinten kiemelkedő volumenűek, és Közép-Kelet-Európa szintjén is meghatározó jelentőségűek az irodai ingatlanpiac számára.”

    Az LKT jogi csapatát Dr. Ungár Attila, partner, valamint dr. Oláh Tamás, dr. Pass Orsolya és dr. Cseh Esztella jogászok alkották.

Vissza