Hírek

"Jó szakértők, akikkel mindig elégedettek vagyunk " Ügyfél/IFLR1000
  • Az LKT képviselte a Dubai Al Habtoor Csoportot a magyar ingatlanpiac 2020. évi legjelentősebb önálló irodaház tranzakciója, a Rumbach Center eladása során

    Az LKT képviselte a Dubai székhelyű Al Habtoor Csoportot, mint eladót a budapesti közlekedés szívét jelentő Deák térhez közeli Roosevelt Irodaház eladása kapcsán az Ausztria és Közép-Európa területén aktív GalCap Europe Ingatlanbefektetési Alap részére. A 7600 nm-es és 72 felszín alatti parkolóhellyel rendelkező irodaházat teljes egészében a Budai Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt. bérli, amely annak székhelyéül szolgál.

    Dr. Ungár Attila, az LKT ingatlanjogi csoportját vezető partnere elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen stratégiai ingatlanpiaci szereplőt képviselhetünk évek óta, akinek a régió valamennyi nagyvárosában vannak irodaházai. 2016-ban mi képviseltük ügyfelünket ugyanezen irodaház megvásárlásakor több igen jelentős budapesti kereskedelmi ingatlannal együtt (Hotel Imperial Vienna, Le Méridien Hotel Budapest, InterContinental Hotel Budapest, Dorottya Udvar). Ez a tranzakció zárás jó példa arra, hogy nehéz időszakok alatt is lehetséges kiváló projekteket véghezvinni. ”

     Az LKT jogi csapatát Dr. Ungár Attila, partner, valamint dr. Várkonyi Júlia, szenior ingatlanjogászok alkották.

Vissza