Hírek

"Az iroda jó iparági/piaci kapcsolatokkal rendelkezik" IFLR1000
 • A magyar piac továbbra is érdekes a nemzetközi befektetők számára

  A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda az ír székhelyű Communicorp Group Limitedet segítette a Juventus Rádió eladásában. A rádiót több, mint tízéve üzemeltető cég a magyarországi M&A piac egyik legelismertebb jogi szakértő irodáját kérte fel a tranzakció jogi tanácsadói pozíciójára.

  A tranzakciós folyamatot vezető Dr. Peremiczki Péter szerint az aukció típusú értékesítési folyamat során számos jogi és pénzügyi akadályt kellett megnyugtatóan rendezni, ahhoz, hogy végül a tranzakció zárására sor kerülhessen a legjobb ajánlatot tevő vevővel.

  Idén érzékelhetően több tranzakciós aktivitás jellemzi a magyar piacot, mint a 2008 óta bármikor; főleg a média, a pénzügyek, a kiskereskedelem és a közszolgáltatások terén.

  A budapesti székhelyű jogi iroda idén már tíz tranzakcióban járt el jogi tanácsadóként.

  Ismét komoly szerepet játszunk a magyar M&A piacon. Tanácsainkkal eladóknak és a vásárlóknak is nyújtottunk szolgáltatást. A Communicorp mellett többek között a Banco Popolare, a Magyar Telekom, a Suez, a Schibsted Classified Media és az AMC Network számára – mondta Richard Lock, az iroda M&A Csoportjának vezetője. 

Vissza