Hírek

"Az ügyfelek nagyra értékelik az iroda átlátható számlázási gyakorlatát" Legal 500
  • A Lakatos, Köves és Társai a norvég Schibsted tanácsadója volt a Hasznaltauto.hu eladásában

    A Schibsted Classified Media, a norvég nemzetközi média cég ötven százalékos részesedést szerzett a Használtauto Informatikai Kft.-ben, amely Magyarország vezető online autós apróhirdetési újságját, a Hasznaltauto.hu-t működteti. A Schibsted magyarországi portfoliójának másik tagja a Jófogás.hu, amelyet 2010-ben indítottak és hazánkban a legnagyobb apróhirdetési adatbázissal rendelkezik.

    A Hasznaltauto.hu Magyarország vezető online autókereskedelmi portálja, amely az ország autó állományának több mint nyolcvan százalékáról tartalmaz adatokat. Napi 200 ezer látogatója 18 millió napi letöltést végez az oldalon.

    A norvég céget a magyarországi médiapiac vezető tanácsadója, a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda segítette.

    A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda az utóbbi időben aktívan részt vett a magyar cég-felvásárlási piac legnagyobb ügyleteiben.  2012 eleje óta jogi tanácsadója volt a dubai székhelyű Al-Habtoor Csoportnak a budapesti Le Meridien szálloda megvásárlásában; a Fővárosi Vízművek 400 millió euró értékű eladása során a francia Suez Environnement-nek és a német  RWE-nek. Jogi szakértelmével segítette a Deutsche Telekom tulajdonában lévő Magyar Telekom Nyrt., amely a biztonságos kormányzati kommunikációt is működtető Pro-M Zrt. adta el 63 millió euróért a magyar államnak.

Vissza