Hírek

"Az iroda jó iparági/piaci kapcsolatokkal rendelkezik" IFLR1000
 • A Lakatos, Köves és Társai segítette az Al Habtoort a budapesti InterContinental Hotel megvásárlásában

  A piacvezető, független Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda segítette az Al Habtoor Groupot a budapesti InterContinental Hotel megvásárlásában.

  Az Al Habtoor Group elnöke, Khalaf Al Habtoor jelentette be, hogy az Intercontinental Hotel Budapest új tulajdonosa az Al Habtoor Group LLC. A tranzakcióval második hoteljére tett szert az Al Habtoor Group, miután 2012-ben megvette a történelmi Le Méridien Budapest szállodát.

  Jelenleg a vállalat agresszív terjeszkedési pályát követ. A közelmúltban bővítette hotel portfólióját a Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah-val, valamint újabb nagyszabású építkezést folytat Dubai-ban a 3 milliárd értékű Al Habtoor City beruházás keretében.

  Mindkét budapesti tranzakcióban a piacvezető nemzetközi jogi iroda, a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda járt el.

  Az iroda számos jelentős ingatlanpiaci szereplő jogi tanácsadója volt az elmúlt években, üzleti partnerei között tudta a GLL Real Estate, a CBRE Global Investors, az Europa Capital, a Morgan Stanley Real Estate Fund, a Prologis és a Standard Life Investments cégeket.

  Az iroda ingatlanjogi csoportja létszámát tekintve Magyarországon a legnagyobbak közé tartozik, főként nemzetközi ingatlan-fejlesztők és befektetők képviseletét látja el.

Vissza