Karrier

Várjuk az elhivatott ügyvédjelöltek és jogi egyetemi hallgatók jelentkezését Magyarország egyik piacvezető irodájához. Ha szakmai karrieredet szeretnéd nemzetközi hátterű ügyvédi irodánknál elkezdeni, akkor küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet angol és magyar nyelven Drávai Gabriellának a "Kapcsolat" gombra kattintva.

Rokob Balázs

Rokob Balázs

Ügyvéd
Az ország vezető jogászaitól tanulhatok: egész egyszerűen ezért szeretek itt dolgozni. Az LKT-ban világszínvonalú munka zajlik olyan speciális jogterületeken, mint például a légi jog. A fiatalos légkör emellett itt nem csak üres lózung; a kollégákkal aktív közösségi életet hoztunk létre.
Lakatos Péter

Lakatos Péter

Irodavezető partner
Legjobbak úgy lehetünk ebben a szakmában, ha olyan fiatal ügyvédjelölteket veszünk fel, akik nem csak képesek elsajátítani a szakmához szükséges képességeket, de hajlandóak is sokat tenni azok megszerzéséért.Teljes vállszélességgel támogatjuk azokat, akikben e két tulajdonság megtalálható.
Greiner Ákos

Greiner Ákos

Adminisztratív igazgató
A magyar jogi szakma fejlesztésében mindig élen jár a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda, amely folyamatosan keres jelölteket. A legokosabb és legjobb ügyvédjelölteket mindig szívesen várjuk Magyarország vezető jogi irodájába.
Vissza