Karrier

Várjuk az elhivatott ügyvédjelöltek és jogi egyetemi hallgatók jelentkezését Magyarország egyik piacvezető irodájához. Ha szakmai karrieredet szeretnéd nemzetközi hátterű ügyvédi irodánknál elkezdeni, akkor küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet angol és magyar nyelven Drávai Gabriellának a "Kapcsolat" gombra kattintva.

Ungár Attila

Ungár Attila

Alapító partner
A Lakatos, Köves és Társai egy olyan ügyvédi iroda, amely nem csak több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, hanem hosszú távú lehetőségeket, stabilitást, minőségi munkakörnyezetet biztosít mind emberi erőforrás mind pedig más források tekintetében, és amely képes a folyamatosan változó körülményekhez igazodni. Kollégáink azért választották ezt az irodát, mert itt tanulni és fejleszteni tudják magukat. Ügyvédi irodánk képes arra, hogy a legkiválóbb mentor szerepét vállalva professzionális ügyvédeket faragjon belőlük egy nagyon hosszú, közös munka eredményeként.
Németh Kristóf

Németh Kristóf

Ügyvédjelölt
Diploma előtt kétszer is gyakornokoskodtam az Irodánál, majd ügyvédjelöltként csatlakozhattam a csapathoz. Itt szakmailag igazán felkészült jogászoktól tanulhatok, de fontos az összetartó közösség is: szabadidőnkben sok közös programon veszünk részt.
Tóth György

Tóth György

Ügyvédjelölt
Kihívást jelentő ügyek, érdekes feladatok, fiatalos csapat, rendszeres szabadidős programok és kiváló belvárosi elhelyezkedés – csak pár olyan dolog, amelyek miatt örömmel választottam a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Irodát. Döntésemet azóta sem bántam meg.
Vissza