Karrier

Várjuk az elhivatott ügyvédjelöltek és jogi egyetemi hallgatók jelentkezését Magyarország egyik piacvezető irodájához. Ha szakmai karrieredet szeretnéd nemzetközi hátterű ügyvédi irodánknál elkezdeni, akkor küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet angol és magyar nyelven Drávai Gabriellának a "Kapcsolat" gombra kattintva.

Richard Lock

Richard Lock

Alapító partner
Irodánkban a mindennapok azért izgalmasak, mert: a magyar piacon zajló legérdekesebb, legnagyobb méretű, szakmai kihívásokban gazdag jogi ügyletek és tranzakciók jelentős részében jogi tanácsadóként dolgozunk; mert a világ számos országából vannak ügyfeleink, így az Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Spanyolország, Ausztria, Románia, az Egyesült Államok, Oroszország, Kína, a Közel-Kelet cégeinek vezetőivel állnak napi kapcsolatban a kollégáink; mert a jogi és irodai munkakultúrának meghatározó jegyei a kiválóságra törekvés, a kreativitás és az innováció. Mindemellett, irodánk egy barátságos hangulatú munkahely a város centrumában, csodálatos kilátással a városra és a budai hegyekre.
Nagy Andrea

Nagy Andrea

Ügyvéd
Az Iroda nem csak jó szakemberekből, de egyben életvidám emberekből álló közösség is, ahol az adott megbízások ellátásán dolgozó ügyvédek  a kezdő kollégák bevonásával konzultálnak egymással, így kifejezetten hatékonyan sajátítható el valamennyi szakterületen a szükséges gyakorlati és elméleti tudás. A hétfői találkozók kiemelt része egy-egy érdekesebb ügy szakmai specifikumainak megvitatása, így mindenki mindenről tájékozódhat, nincsenek információs falak az egyes csoportok között, sőt, a szakmai tréningeken részt vevő kollégák a megszerzett tudásukat mindig megosztják a többiekkel.

Vissza